Home » , , , , , , » ДУХОВНИ АСПЕКТИ НА ПОСТА И ПРОЧИСТВАНЕТО + НАСОКИ - "ЕВАНГЕЛИЕ НА МИРА" ОТ ЕСЕИТЕ

ДУХОВНИ АСПЕКТИ НА ПОСТА И ПРОЧИСТВАНЕТО + НАСОКИ - "ЕВАНГЕЛИЕ НА МИРА" ОТ ЕСЕИТЕ

Written By Georgi Kirov on понеделник, 18 ноември 2013 г. | 22:32

Ако искате словото на живия Бог и неговата сила да се влеят във вас, не осквернявайте тялото и духа си, защото тялото е храм на Духа, а Духът е храм на Бога. Очистете този храм, за да може Владетелят на храма да влезе в него и да заеме достойно мястото си. И от всички изкушения на вашето тяло и вашия дух, идващи от Сатана, търсете убежище в сянката на Божиите небеса.
Обновете се и постете. Защото истина ви казвам, Сатана и всичките му напасти могат да бъдат изгонени само с пост и молитва. Уединете се и постете сами, никому не показвайте своя пост. Живият Бог ще види това и голяма ще бъде вашата награда. И постете дотогава, докато Велзебул и цялото му зло ви напуснат, и ангелите на Земната Майка ви се явят да ви служат. Защото истина ви казвам, ако не постите, никога няма да се освободите от Властта на Сатана и от всички болести, излизащи от него. Постете и се моле¬те горещо, стремете се да придобиете силата на живия Бог за вашето изцеление. И докато постите, избягвайте Човешките синове и търсете ангелите на Земната Майка, защото този, който търси - намира.
Търсете свежия въздух на горите и полята, и там ще намерите ангела на въздуха. Свалете си обувките и дрехите и позволете на ангела на въздуха да обгърне вашето тяло. След това вдишвайте дълго и дълбоко, за да може ангелът на въздуха да проникне във вас. Истина ви казвам, ангелът на въздуха ще изгони от вашето тяло всичката нечистотия, която го е осквернявала отвън и отвътре. И тогава всичко зловонно и нечисто ще излезе и ще се отдели от вас като облаци дим и ще се разтвори във въздушния океан. Защото истина ви казвам, свят е ангелът на въздуха, който очиства всичко нечисто и придава благоухание на всичко зловонно. Никой човек не може да се представи пред лицето на Бога, ако не е минал през ангела на въздуха. Наистина, вие всички трябва да се родите отново от въздуха и от истината, защото вашето тяло диша въздуха на Земната Майка, а вашият дух диша истината на Небесния Отец.
След ангела на въздуха се устремете към ангела на водата. Свалете си обувките и дрехите и позволете на ангела на водата да обгърне вашето тяло. Отдайте се изцяло в неговите обятия и при всяко движение на въздуха от вашето дишане, раздвижвайте и водата с тялото си. Истина ви казвам, ангелът на водата ще изгони от вашето тяло всичката нечистота, която го е осквернявала отвътре и отвън. И всичко нечисто и зловонно ще изплува и ще се отдели от вас, така, както мръсотията се отделя от дрехата при прането и се разтваря в речния поток. Истина ви казвам, свят е ангелът на водата, който очиства всичко нечисто и придава благоухание на всичко зловонно. Нито един човек не може да се представи пред лицето на Бога, ако не е минал през ангела на водата. Наистина, вие всички трябва да се родите изново от водата и от истината, защото вашето тяло се умива в реката на земния живот, а вашият дух - в реката на вечния живот. Защото кръвта си сте получили от нашата Земна Майка, а Истината - от нашия Небесен Отец.
Но не мислете, че е достатъчно ангелът на водата да ви приеме в своите обятия само отвън. Истина ви казвам, нечистотата отвътре е многократно повече от тази отвън. И този, който се очисти отвън, а вътре си остане нечист, е подобен на гробница, ярко украсена отвън, а вътре пълна с всякакви нечистотии. Затова позволете на ангела на водата да ви даде също кръщение отвътре, за да можете да се освободите от всичките си минали грехове, и отвътре да станете чисти като речна пяна, танцуваща в лъчите на слънцето.
За това намерете голяма тиква със стебло, дълго колкото човешки ръст. Извадете всичко от нея, за да остане куха, и я напълнете с вода от реката, която е нагрята от слънцето. Окачете я на някое дърво, коленичете пред ангела на водата, и поставете стеблото на тиквата в задното си отверстие, за да може водата да проникне в червото ви. Останете на колене пред ангела на водата и се молете на живия Бог да ви прости всички ваши минали грехове и се молете на ангела на водата да освободи вашето тяло от всичко нечисто и болез¬нено. После оставете водата да изтече от вашето тяло, за да може тя да отнесе със себе си всичко нечисто и зловонно, което принадлежи на Сатана. И вие ще видите с очите си и ще усетите с носа си всичката нечистота и мерзост, оскверняваща храма на вашето тяло, и всички грехове, обитаващи във вашето тяло, които са ви причинявали всевъзможни страда¬ния. Истина ви казвам, кръщението с вода ви освобождава от всичко това. Повтаряйте кръщението с вода всеки ден от вашия пост дотогава, докато видите, че водата, която изтича от вас, е станала чиста като речна пяна. След това потопете тялото си в реката, и там, в обятията на ангела на водата, благодарете на живия Бог за това, че ви е освободил от вашите грехове. Това свято кръщене с ангела на водата ознаменува раждането в новия живот. Занапред вашите очи ще виждат, а вашите уши ще чуват. И не грешете повече след извършване на кръщението, за да могат ангелите на въздуха и водата вечно да пребивават във вас и да ви служат завинаги.
И ако остане у вас нещо от вашите предишни грехове и нечистотии, устремете се към ангела на слънчевата светлина. Свалете си обувките и дрехите и позволете на ангела на слънчевата светлина да обгърне цялото ви тяло. После поемете дъх бавно и дълбоко, за да може ангелът на слънчевата светлина да проникне във вас. И той ще изгони всичко нечисто и зловонно от вас, така, както нощната тъмнина изчезва под ярките лъчи на изгряващото слънце. Истина ви казвам, свят е ангелът на слънчевата светлина, който очиства всичко нечисто и придава благоухание на всичко зловонно. Ни един човек не може да се представи пред лицето на Бога, ако не премине през ангела на слънчевата светлина. Наистина, всички трябва да се родят изново от слънце и Истина, защото вашето тяло се къпе в слънчевите лъчи на Земната Майка, а духът ви се къпе в лъчите на истината на Небесния Отец.
Ангелите на въздуха, водата и слънчевата светлина са братя. Те са били дадени на Човешкия син, за да му служат и за да може той винаги да идва при тях.
Техните обятия също са свети. Те са неотлъчни деца на Земната Майка, затова не разделяйте тези, които земята и небето са създали единни. Позволете на тези три ангела-братя ежедневно да ви приемат в своите обятия, и нека те да бъдат с вас в продължение на целия пост.

Защото, истина ви казвам, силата на дяволите, греховете и нечистотиите ще напусне бързо онова тяло, което е обгърнато от тези три ангела. Така, както крадците хукват да бягат когато видят, че иде собственикът на дома - един през вратата, друг през прозореца, трети през покрива - всеки от там, където са го заварили и натам, където има изход - така ще напуснат вашето тяло и всички ангели на злото, всички минали грехове, всичката нечистотия и всички болести, оскверняващи храма на вашето тяло. Когато ангелите на Земната Майка влязат във вашите тела и владетелите на храмовете се върнат в своите владения, тогава всичкото зловоние бързо ще ви напусне през дъха и през кожата, всички мръсни води - през устата и през кожата, през задния ви отвор и половите органи. И всичко това ще видите с очите си, ще усетите с носа си и ще можете да докоснете с ръцете си. И когато всички грехове и всички нечистотии изчезнат от вашето тяло, кръвта ви ще стане чиста, като кръвта на нашата Земна Майка и като речната пяна, танцуваща в лъчите на слънчева¬та светлина. И дъхът ви ще стане чист, като дъха на благоуханните цветя; плътта ви ще бъде чиста, като плътта на плодовете, зреещи под листата на дърветата; светлината във вашите очи ще стане ясна и чиста, както ярката светлина на слънцето, сияещо в синьото небе. И всички ангели на Земната Майка ще ви служат. И вашият дъх, вашата кръв, вашата плът ще бъдат едно с дъха, кръвта и плътта на Земната Майка, и тогава вашият дух ще може да стане едно с духа на вашия Небесен Отец. Защото, наистина, никой не може да достигне Небесния Отец освен чрез Земната Майка.

Източник: "Евангелие на мира" от Есеите - книга 1
Можете да свалите книгата от >>>тук<<<.

АКО МАТЕРИАЛА ВИ Е ХАРЕСАЛ, СПОДЕЛЕТЕ ГО, ЗА ДА ДОСТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ТЪРСЕЩИ. БЛАГОДАРЯ ВИ!

0 коментара:

Публикуване на коментар

ПОСЛЕДВАЙ НИ...
Recommend Us On Google

УСЛУГИ

ПОДКРЕПЕТЕ "ЗА ПО-ДОБРИ ДНИ" С ДАРЕНИЕ

Ако намирате информацията на сайта за интересна и полезна, можете да помогнете за развитието му, като дарите сума в размер по ваш избор! БлагоДарим ви!

ПОСЛЕДВАЙ САЙТА

КЪДЕ ЧЕТАТ САЙТА